Kehysprojektia ovat toteuttaneet Leader Sepran ja Eteläkarjalan Kärki -Leaderin kanssa yhteistyössä Leader-ryhmät Irlannista ja Virosta. Alla lyhyt kuvaus yhteistyöryhmien omista kehysreiteistä. Lisätiedot ja tarkemmat kuvaukset löytyvät ryhmien omilta nettisivuilta.

Irlanti

Causeway Coast ja Glens – Picture This -kehykset

Causeway Coast ja Glens on Pohjois-Irlannin rannikolla sijaitseva ikoninen matkailukohde, joka tunnettu kauniista merenrantamaisemistaan. Alueen kahdeksaan kehykseen on raamitettu tavallisen turistireitin ulkopuolella sijaitsevat helmet. Mukana on sekä ihmishistorian merkkejä että luontoäidin muovaamaa maisemaa, ornamenttista arkkitehtuuria ja vesistöjen kimaltavaa kauneutta. Alueella on mahtavat mahdollisuudet monenlaisille ulkoilma-aktiviteeteille, kuten suppailulle, melomiselle, vaeltamiselle jne.

Lisätiedot ja kehyskohteet: https://www.visitcausewaycoastandglens.com/explore/picture-this-trail

Viro

Etelä-Viro – Yellow Frames -kehykset

Viron eteläosaan on pystytetty 30 kehystä, jotka tutustuttavat matkailijan paikallisiin arvoihin ja tarinaan kulttuurien sekä kontrastien kohtaamispaikasta. Alueen paikallisista koostunut raati on valinnut omaa elämäntapaansa ja sen kestävää kehittymistä sekä ympäröivää luontoa parhaiten edustavat kohteet esittelemään aluetta kiinnostuneille matkaajille. Etelä-Viron kehysreitti tarjoaa autoilevalle matkaajalle mainion tavan tutustua alueen monipuolisiin nähtävyyksiin.

Lisätiedot ja kehyskohteet: https://visitsouthestonia.com/en/