Kehyskohteet Etelä-Karjalassa.

RITAKOSKI RAUTJÄRVI

Ensimmäiset Leader kehykset pystytettiin Suomessa Rautjärvelle kesällä 2021

VEIKKOLA PARIKKALA

Maironiemen Veikot ovat kunnostaneet kohteen ja pitävät siellä kesäisin erilaisia tapahtumia.

JÄPPILÄNNIEMI IMATRA

Kesäasukkaiden ideoima taidetie tuo yhteen asukkaat sekä taiteilijat ja tarjoaa piristystä tietä pitkin matkaaville.

PUMTRACK RUOKOLAHTI

Suomen suurin pumptrack-rata Ruokolahden keskustassa.

ITÄ-SIITOLA IMATRA

Tervetuloa Imatralle! Imatralla on runsaasti nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Imatralla luonto on lähellä – Imatraa halkoo Vuoksi ja sitä ympäröi Saimaa. Itä-Siitolan Leader-kehys paljastaa parhaimpia puolia Imatrasta – maalaismaisemaa, Vuoksen ja vastarannalla häämöttävää yhtä kaupunkikeskusta, Mansikkalaa. Leader-kehyksen lähiympäristöstä löytyy Imatran veteraanipuisto, joka on myös Saimaa Geoparkin luonto- ja kulttuurikohde.

TOKKARI UUKUNIEMI PARIKKALA

ervetuloa Uukuniemelle! Tokkarin Leader-kehys sijaitsee Uukuniemen vierasvenesatamassa ja lähellä kuntakeskuksen palveluita. Uukuniemi on etenkin kesäisin lomailijoiden paratiisi ja alueella toimii aktiivisesti Uukuniemen vapaa-ajan asukkaat, jotka järjestävät kesäisin erilaisia aktiviteetteja. Lähistöllä sijaitsee kauppa, ravintola ja lyhyen ajomatkan päässä sijaitsee myös Uukuniemen kirkonkylä ja Papinniemen leirintä-alue.

TEHTAANPUISTO RAUTJÄRVI

Tervetuloa Simpeleen keskustaan! Tehtaanpuiston Leader-kehys sijaitsee aivan Simpeleen keskustan tuntumassa, lähellä kuntakeskuksen laadukkaita palveluita. Tehtaanpuisto on tunnettu erityisesti tasokkaasta frisbeegolf-radastaan, mutta se on samalla myös historiallinen kohde.

ÄITSAARI RUOKOLAHTI

Tervetuloa Äitsaarelle, suomen seitsemänneksi suurimpaan sisävesistön saareen! Äitsaaren Leader-kehys sijaitsee Äitsaaren alkupäässä. Kehyksistä voit nähdä Suikkalan salmen ja Suikkalan lavan, jossa järjestetään yhä ikimuistoisia tansseja ja juhlia. Äitsaarella voit nauttia upeista maisemista, loistavista pyöräteistä ja tuntea Saimaan kutsun.